2024 május 1-31-ig 10% kedvezmény
minden termékre!

Kőműves bakok, profi kőműves állványok

A többféle kivitelben is elérhető, állítható magasságú kőműves bakok stabil felületet biztosítanak akár a házban, akár a ház körül végzett építési, felújítási vagy szerelési munkákhoz. Strapabíró csőszerkezetüknek köszönhetően rendkívül nagy teherbírásúak, összecsukható kialakításuk pedig könnyű tárolást és szállítást tesz lehetővé.

Tudjon meg többet minőségi állványbakjainkról katalógusunkból,
amelyet az alábbi linken érhet el!

Kőműves bakok katalógusa Szerelési útmutató
ÉMI minősítés

Ha megtalálta termékpalettánkon a céljainak legjobban megfelelő változatot, adja le rendelését még ma! Kérdése akadt? Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Egyszerű alkalmazhatóság

A kőműves bakok egyszerűen felállíthatóak és időjárásállóak, így kisebb létszámú munkavégzéshez kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatóak. Kiugró részeknél is könnyen beállíthatóak, munkaasztal-lábként és anyagtárolásra is kiválóan használhatóak.

Többféle kőműves bak a célnak megfelelően

A megfelelő kőműves bak kiválasztása attól függ, hogy professzionális vagy magáncélra, egy vagy több személy, hol és milyen munkára fogja használni. A széles felhasználási területnek megfelelően tárházunkban a kurblis és a manuálisan állítható állványbakok mellett gipszelő, vakoló és vasalat előkészítő bak, továbbá gipszelő lépcső is megtalálható.

Néhány mintadarab

Kurblis állványbak

Kurblis állványbak Kézikurblival állítható magasságú, dupla biztosítással ellátott fogaskerékhajtással rendelkező állványbak.

Profi kőművesbak

Profi kőműves bakÖsszecsukható, 10 cm-enként állítható magasságú, 120 cm állószélességű professzionális felhasználásra tervezett állványbak.

Vakoló állványbak

kőműves bak100 cm állószélességű, 5 cm-enként állítható magasságú, összecsukható vakoló állványbak.