2024 május 1-31-ig 10% kedvezmény
minden termékre!

Szolgáltatásunk

Cégünk a graf típusú állványok és a hozzájuk tartozó alkatrészek kizárólagos viszonteladójaként a hazai építőipar megkerülhetetlen szereplőjének számít. Az eladó homlokzati állványokon túl gurulós állványok, kőműves bakok, zsaluzatok, építőipari segédeszközök és további speciális termékek széles választékát kínáljuk. A termékpalettánkon szereplő eszközök minden tekintetben megfelelnek a magyarországi munkavédelmi előírásoknak, a stabil konstrukciójuk, illetve a minőségi anyaghasználat következtében pedig hosszú távon is garantáltan jó szolgálatot tesznek az építkezési/felújítási munkálatok során.

Stabil és biztonságos graf állványok

Többek között az alábbi termékeket forgalmazzuk:

Állványok

Graf típusú komplett homlokzati állványok minden szükséges alkatrésszel és kiegészítővel, valamint állítható magasságú guruló állványok többféle kivitelben, építkezésre vagy egyéb szerelési munkálatokhoz. Termékeink egyszerűen összeszerelhetőek, a stabil szerkezeti részeknek köszönhetően pedig maximális biztonságot szavatolnak a munkavégzés közben.

Állványbakok

Minőségi anyagokból készült, szilárd csőszerkezetű állványbakok, kőműves állványok kurblis kivitelben vagy manuális magasságbeállítással kőműves munkákhoz, gipszeléshez, vakoláshoz, vasalatkészítéshez. Modelljeink helytakarékos megoldást jelentenek tároláskor és szállításkor is.

Támaszok

A födémek, födémzsaluzatok építés közbeni alátámasztásához megbízható minőségű, rendkívül strapabíró támaszelemeket (saroktámaszokat, támasz- és tartófejeket, támoszlopokat) is forgalmazunk, amelyek egyszerű használatot és teljes körű biztonságot nyújtanak az építkezéseken.

Építési lezárások

Kerítés- és kapuelemek betontalpakkal, földcövekekkel és minden egyéb szükséges alkatrésszel az építési területek elhatárolásához. Termékpalettánkon ezen felül összecsukható rácsokat, záróléceket és -szalagokat, továbbá jelzőtáblákat is talál.

Zsaluzatok

Legyen szó födémek, falak vagy éppen lépcsők építéséről, tőlünk beszerezheti a megfelelő típusú zsaluzatokat a hozzájuk tartozó konzolokkal, támaszokkal, szorítókkal együtt. Termékeink gyors összeszerelést és könnyű beállítást biztosítanak.

Építési berendezések

Törmelékcsúszdák, építési ajtók, lépcsők, tervkonténerek – praktikus kialakítású építési berendezéseink nemcsak az anyagmozgatást és a munkaterületen való közlekedést könnyítik meg, de a szerszámok, gépek, illetve a tervdokumentációk biztonságos tárolását is lehetővé teszik.

Tárolók

Kiváló minőségű, tartós anyagkonténerek, acélládák és -kalodák többféle változatban, alkatrésztárolók festett vagy tűzihorganyzott kivitelben, valamint összeszerelhető tárolóállványok az ideális munkakörülmények megteremtéséhez.

Speciális termékek

Termékkínálatunk összeállításakor kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy minden olyan speciális segédeszközt és kiegészítőt is forgalmazzunk, amelyekre az építőipari munkálatok során szükség lehet – így mindent beszerezhet egy helyről.

A teljes terméklista megtekintéséhez kattintson az alábbi linkre!

Építőipari segédeszközök széles skáláját kínáljuk a kivitelezők számára

A kimagasló minőséget és a strapabíró kivitelezést nemcsak a graf típusú homlokzati és gurulós állványaink képviselik, hanem az építőipari segédeszközeink, kiegészítőink is. Sok évtizedes tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük az iparág minden igényét, így bármit is választ termékkínálatunkból, biztos lehet benne, hogy elősegíti a gyors és hatékony munkavégzést.
Egyebek mellett a következő segédeszközöket szerezheti be tőlünk:

 • Kőműves bakok (nyolcféle kivitelben 60 cm-től 3,6 m-ig)
 • Kőműves vasládák (40-től 60 l-ig)
 • Rapid kapocs (ún. „békaékes” és rugós kivitelben)
 • Zsaluszorítók (0-160 cm-ig)
 • Kéményfedlapok, lépcsőzsaluk
 • Lépcsőházzsalu (3,5 m szintmagasságig)
 • Boltívzsalu (70 cm-től 340 cm-ig állítható, 38 cm-es falvastagságig használható)
 • Műanyag törmelékcsúszdák (tölcsérelemmel, mellvédsatuval, kézi csörlővel)
 • Szerelőállvány-konzol (védőkorlát tartóval)
 • Építési kerítések (horganyzott kivitelben, több méretben)
 • Védőkorláttartók (négyféle kivitelben)
 • Menetbordás betonacél (kérés szerint méretre vágva, tízféle anyával [talpas anyák, összekötő anyák])
Kőműves bakok és más építőipari segédeszközök kiváló áron
Ha szeretné személyesen is megtekinteni termékeinket, látogasson el mezőkövesdi telephelyünkre!