2024 május 1-31-ig 10% kedvezmény
minden termékre!

Graf állványok és építőipari segédeszközök

Legyen szó akár lakóépületek, akár irodaházak vagy bármilyen más típusú ingatlanok építéséről, tatarozásáról, a Graf Rendszer Kft. biztosítja Önnek a munkálatokhoz szükséges megbízható minőségű és a munkavédelmi előírásoknak megfelelő állványrendszereket. Cégünk immáron több mint 35 éve jelen van az építőipari állványok és egyéb segédeszközök gyártása és forgalmazása terén, így teljes mértékben tisztában vagyunk a kivitelezők igényeivel. Graf állványok, állványbakok, támaszok, zsaluzatok, tárolók és további speciális termékek széles választékát forgalmazzuk.
Ismerje meg kínálatunkat!

Könnyen összeszerelhető és szállítható gráf állványok

Homlokzati állványok:

Komplett homlokzati graf állványok a biztonságos munkavégzéshez kerettel, védőkorláttal, fa járópallókkal, feljárólétrákkal, rögzítőcsavarokkal és minden további szükséges alkatrésszel. Az egyes elemeket tetszőleges mennyiségben megrendelheti, így könnyedén az egyedi igényeire szabhatja az állványrendszert.

Zsaluzóanyagok:

A graf állványok mellett a zsaluzáshoz szükséges eszközöket, alkatrészeket is megrendelheti cégünktől. Zsaluszorítók, -támaszok, -konzolok, párkánytartók, szerelőbilincsek, állványok, anyák, feszítődübelek és további elemek széles és minőségi választékát kínáljuk. Szerezzen be mindent egy helyről!

Kiegészítők:

Cégünk az építkezési munkákhoz szükséges kiegészítők hatalmas választékával várja. A különböző típusú kerítésektől kezdve az árokáthidalókon, korláttartókon, összecsukható fa vagy acél rácsokon át egészen a terv-, illetve anyagkonténerekig, egyéb tárolókig mindent beszerezhet tőlünk. Tekintse meg kiegészítőink katalógusát!

Guruló állványok:

Könnyen szállítható és gyorsan összeszerelhető gurulós kivitelű graf állványok többféle méretben, bármilyen beltéri vagy kültéri munkálatokhoz. Az állványzat oldalán lévő állólétrák kényelmes, egyúttal biztonságos feljutást tesznek lehetővé. Termékünket alumínium ajtós pallóval is megrendelheti.

Kőműves bakok:

Állítható magasságú állványbakok többféle méretben és típusban vakoláshoz, gipszeléshez, vasalatkészítéshez és egyéb kőműves munkákhoz. Kínálatunkban kézi kurblis kialakítású, illetve gráf állványbakot, valamint összehajtható gipszelőlépcsőt is talál. A biztonságos munkavégzéshez válassza minőségi termékeinket!

Terméklista:

Graf állványok, bakok, zsaluzatok, építési berendezések, tárolók, segédeszközök – böngéssze végig teljes termékpalettánkat, és rendelje meg tőlünk az építkezéshez szükséges eszközöket, alkatrészeket! Letölthető termékkatalógusunkban részletesebben is megismerheti az általunk forgalmazott termékeket.

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, ne habozzon, kérdezzen elérhetőségeink egyikén vagy adja le rendelését mielőbb! Akár graf állványaink, akár egyéb építőipari segédeszközeink mellett dönt, a minőségükkel és a tartósságukkal maradéktalanul meg lesz elégedve.
Gurulós állványok és más építőipari segédeszközök